Brysselrymlingar och mer snö 10.02.25

Mamma, pappa och Rebecca är i Bryssel hos moster, hennes man och min mini kusin Axel =) Vilket betyder att jag, Gruz och Luckie är aaaaalldeles ensamma.. Nee, det är vi inte. Madde, Andreas, Robert och jag delar på jobbet. Men i huset är vi ensamma. Igår lämnade vi 4 slaktkor som gick där till ingen nytta. En gammal, 2 ej dräktiga och en aurus. GOTT! Mer mat och plats till rekrytering :)

Igår strödde jag för korna och kalvarna. Och idag tvättade jag golvet hos kalvarna i ensamboxarna. De var några som varit lite dåliga i magen, och kladda är de bra på.. Så då fick vi tvätta golvet mellan boxarna och under boxarna. Så nu är det så fräscht så! -happyface- Sen fyllde jag upp 17 stora halmsäckar som jag kan kompl.strö inför helgen med imorgon. Bar ut en till kalvningsboxen med. En ko och en kviga som kör marathon om vem som ska först haha. Eller sist kanske eftersom ingen av dme klämt ut dem än. Haha. Inte dags riktigt än va klart, men hellre en dag mer i boxen när det är plats än att bära kladdig kalv och försöka mota bort 20 extra mammor som garanterat klämt ut den själv allihop om man frågade dem. Haha. Ne lugn och ro ska det va. Och rent!

Well well.. Vad mera.. Jo längtar till huset så klart.. kollar på gardiner och pinaler. Fast hittar bara saker som-får-väl-gå-bra-om-man-inte-hittar-annat-känslan. Har iofs bara tittat på www.jotex.se och www.celbes.se Tips på sida någon? Hittar jag fint tyg går det att sy med. Men skönt med färdigt, sy är inte favoriten liksom och trägardiner är ju inte så  snyggt tror jag xD. Sen vill jag ha nya träningskläder. De gamla jag hade var ju mjukisbraller som fick duga innan jag kom i jeansen igen. Och nåra andra har jag inte. Så ska nog investera i ett par eller 2.

Men så länge får det gå bra att bara längta och städa ur det gamla. Tid tar det det med. Men liksom fast i läget att möblerna ska ut. Och det är mängder SNÖ.. = funkar inte så bra. Nu ska jag ut och ta in hästarna från snön, och sen åka och träna del 2 av 2 i februari månads-morot på gymmet westcoastfitness.munkedal.se 2 timmar bodycombat! oouch.. ;) Men 2 timmar bodypump gick ju bra så, det gör nog detta med. Man kan vinna presentkort mm. Inte så troligt att jag vinner för det gör jag aldrig xD Men har jag inte vart med kan jag definitivt inte vinna det haha. Men visst är det en bra morot. Träna dubbelt så mycket för chansen att vinna. Vinner man inte har man redan tränat ju haha. Och vunnit ändå. Lisa är med som tränare på bodycombaten idag så ska se och fråga henne när hon har tid att instruera mig i gymmet så man kan träna själv om man inte har tid att gå när det är pass-tid. Men ja.. Nu får jag gå och ta in hästarna om jag ska hinna! Ska sola halv 6 först.

KRAM!

Blogg-tork och huslycka =) 10.02.19

Och säkert 170 kilo lättare har jag blivit! Jo jag tränar. Men inte på det viset. I form av en avlägsnad kusin och faster som sagt upp släktskapet ute på bygden. Och jobbet med för den delen. Käckt att tala om det för sina "vänner" men inte för sin chef, och släkt xD -hahaha- Nu har jag ju kunna skriva om huset och annat. Första april flyttar vi dit! Men jag har inte haft så stor skriva av mig lust faktiskt. Men himla fint är det!

Nu skall jag strax gå och ta in hästarna från snöovädret, sägs att det ska vara mycket värre imorgon så då fick de vara ute det mesta av dagen idag trots öite snö.. Inte är de av glas heller! Det sägs att det ska komma 4 dm snö innan helgen är över.. Även risk för mer snö lokalt. Chikt! 

Igår tränade jag 2 timmar bodypump, för det var del 1 av 2 i månadens morot på gymmet. Nästa pass är combat i 2 timmar nästa torsdag. (25/02-10) Kärleken ska köra massa snö i kväll/natt, så jag fundelurade på att åka och träna mot kvällen. Ska jobba tidigt så tänkte inte komma i säng alldeles för sent i och för sig. Men somnar ju goare om man tränar på kvällen. Tål att övervägas. Men först ska jag som sagt ta in hästarna, efter det blir det middag med <3 i form av kyckling klyftotatis, grönsaker och sås
-mums-

Vi höres =) KRAM

Flytt på G 10.02.03

Nu har det inte skrivits på ett tag igen. Men det är mest för att jag inte kunnat skriva om det jag skulle vilja skriva om. Fast i och för sig så är det ju "ingen" som läser denna bloggen. Utom en, fast jag vet ju inte riktigt vem det är eftersom det inte står i statistiken. Men nu så! Vi ska flytta! Den 1/4 börjas det nog kan jag tänka. I alla fall jag ;) Vi ska flytta till ett hus! Det är så fint! Med en av våra kohagar utanför också, så på sen-våren/sommaren/tidiga hösten kan vi titta ut på kvigorna som går där och betar -aaw- <3 Nån gång får det väl sväras över att de är i trägårn och hälsar på om nån älg skrämmer ut dem. Men det kan man ju lätt stå ut med för att få titta på dem i övrigt ;)

Bara man kommer innanför dörren så är känslan hemma och ett skönt andetag. Underbart. Men vad gardiner det får införskaffas.. -haha- Hoppas det kan bli lika mysigt när vi möblerar själva, och att det blir hemma då. Men det tror jag allt. Bara Gruz och Kärleken är med så =)

Idag var det lite snabträning bara, men igår körde jag bodycombat och bodypump. Det är jättekul, och tränar hela kroppen i princip. Combaten ger även en del kondition, eller ja, man svettas i alla fall -haha- Imorgon ska det tränas bodypump bara. Fast först ska jag jobba på morgonen. Kärleken jobbar nu och kör snö, och ska väl göra så i 4-5 timmar till. Så jag och Gruz har en egen-kväll lite oväntat. Så vi kikar datan, ska färga håret tror jag, och kanske lägga ihop en nu mp3-skiva. Eller så blir det rätt och slätt soffmys och tv-tittande. Beror på hur engagerade vi är när jag är klar med det här inlägget. Vi brukar se på simpsons, family guy, och 2 ½ men, efter det förstås dock underhållandet för sen är det det där jäkla paradise hotel (som man får nippran bara av och se reklamen). Men nu är det ju final, så slipper man skiten sen. Kan ju knappast komma ett sämre program på den tiden sen när "substitutet till program" äntligen är avklarat? I så fall blir det nog en klagan om det här också. -haha-

KRAM

RSS 2.0