Då var det igång 10.08.30

Jupp! Skolstarten är avklarad. Har nu lunch en timme till. Lite segt. Sen skulle vi träffas och kolla in kurser verkade det som? Fatta inte riktigt. Men det gör jag förhoppningsvis sen! Nu kikar jag emst runt lite som tidsfördriv mest. Tror vi är ganska jämt könsfördelade. Alla känns typ yngre - inte kul. Jag kanske har valt fel ändå. "Nollningen" består tydligen av att vi ska leka i 3 dagar. Hm.. Saknar Gruz + sambon massor :'( Bitar av oss står mest flr bitar av mig just nu. Vi hörs ikväll utan förhastade slutsatser.

KRAM KRAM

Huva mig.. 10.08.28

Nu är det snart nu! Imorgon åker vi på förmiddag/middag någon gång. Så ska vi hälsa på Hanna om det inte är för fullt upp och sen ska vi väl kolla in Skara lite närmare. Köpa frukost och sånt.

Och så har min snälla syster gett mig en spotify-invite ^^ Har dock inte riktigt kommit underfund med det hela än. Så biblioteket är tomt! Ska sätta mig och klura lite i detta.. Vi hörs när vi hörs =)

Jag får ursäkta mig själv.. 10.08.19

och jag lär säkert behöva göra det igen xD Jag återställer temat till ett standard tema för jag vill göra ett nytt när lusten faller på. Eller tiden räcker till kanske...

Idag tror jag att jag har sålt Daisy. Hon ska hämtas på lördag om våra scheman passar. Konstigt blir det. Men bra. Så nu ska jag ut och ta avmaskningsprov på damen. Men jaah. Sen ska jag jobba 16-20. Imorse jobbade jag 05-09. Tänkte kanske hinna slumra liiiite.

Kram kram!

Jag sa ju det! 10.08.17

Tiden går vansinnigt fort. Nu är det 13 dagar kvar till vi ska åka, kärleken och jag. Han följer med så ska han åka hem på måndagen när jag går för upprop. Det blir nog bra. Nu ska jag åka och jobba. Skulle bara se om jag mindes lösenordet och det gjorde jag ;) efter 3:e försöket haha. Har haft lite och gjort så bloggen har inte varit prio.

KRAM KRAM

RSS 2.0